U bevindt zich hier: HOMEHome
 
Fundraising dinner 2017: schrijf je hier in!
» Woensdag 11 October 2017
Op donderdag 9 november organiseert Fracarita Belgium, in samenwerking met Fracarita International, een fundraising dinner in Maldegem. Via deelname aan ons fundraising dinner kunt u zelf ook een steentje bijdragen aan de aankoop van medicatie, EEG-toestellen en het organiseren van sensibilisatiecampagnes. Restaurant Huyze De Baere steunt onze actie, waardoor we ongeveer de helft van wat u betaalt voor het gastronomisch fundraising dinner kunnen investeren. 
 
Klik hier om je online in te schrijven!
 
Download de uitnodiging (met programma en gastronomisch menu) hier!
 
Indien u niet kunt deelnemen aan het fundraising dinner, maar ons project toch wenst te steunen, dan kunt u een gift overmaken op rekeningnummer BE51 4459 6281 2162 (BIC: KREDBEBB) van Fracarita Belgium met als mededeling “Zuidactie - epilepsie”. Indien uw bijdrage € 40 of meer bedraagt, ontvangt u volgend jaar een attest op naam van de titularis van de rekening. Voor het inschrijvingsgeld van het diner kunnen we u geen fiscaal attest bezorgen.

We hopen u alvast te mogen verwelkomen op donderdag 9 november!
 

Terug
 
 

 
Kalender 
 
ONLINE DONEREN
 
Bij online doneren moet Fracarita Belgium een deel van uw gift afstaan aan een betaalprovider. Indien u dit wil vermijden, kunt u rechtstreeks storten op ons rekeningnummer.